Persbericht Rugby Nederland

Partnership met CoolProfs

Rugby Nederland is voor vier jaar een partnership aangegaan met CoolProfs. De OutSystems implementatie partner uit Roelofarendsveen wordt zichtbaar op de kleding van de scheidsrechters. Tijdens de interlands van de Oranjeheren en -dames, op zaterdag 11 februari jl., tekenden bondsvoorzitter Roderick Bolle en CEO Camilla Ramberg de overeenkomst tussen beide partijen.

Photos by Gerard Spaans Sportsphotography

RESPECT, KAMERAADSCHAP EN DISCIPLINE
CoolProfs is enthousiast over de samenwerking en de mogelijkheid om alle rugbyscheidsrechters in Nederland te sponsoren. ,,Rugby gaat over kameraadschap, respect en discipline. Waarden die ons aan het hart liggen. In onze IT-projecten streven we naar hetzelfde. De discipline in het leveren van kwaliteit van de software die we maken met respect voor onze klant en andere externe partners. Onze consultants streven elke dag naar passie, plezier en betrokkenheid’’, laat Ramsberg weten. ,,Een scheidsrechter is eerlijk, hard en respectvol. Hij of zij doet de taak met passie. Wij zien de scheidsrechter als de coolste professional op het veld en daarom zijn we enthousiast om Rugby Nederland de komende jaren te sponsoren en te helpen de sport te laten groeien en professionaliseren, net zoals we dat bij CoolProfs doen.”

Hoofdscheidsrechter Michael Assman is ook, als vanzelfsprekend, blij met het partnership. Tijdens de dag van de scheidsrechters bij Rugby Club Delft is er voor het eerst gesproken over een mogelijke samenwerking. Met veel enthousiasme werd hierop gereageerd en is deze mogelijkheid met het management van Coolprofs besproken. Dit heeft uiteindelijk geleid tot deze mooie overeenkomst voor de komende vier jaar.

ZICHTBAARHEID
Elke week worden er ruim 250 wedstrijden geleid door indeelbare- en clubscheidsrechters bij de bijna 100 rugbyclubs in Nederland. Alle scheidsrechters zullen nu zichtbaar worden als een team met dezelfde uitstraling. Het shirt wat ze zullen dragen geeft een gevoel van verbinding. De kernwaarden van de rugbysport zullen zichtbaar zijn op de kleiding van de scheidsrechters. Met het respect dat al heel sterk in onze sport verweven zit zetten we samen een stap in de verdere ontwikkeling en zichtbaarheid van scheidsrechters.

Persbericht gepubliceerd op website Rugby Nederland:
https://rugby.nl/coolprofs-en-rugby-nederland-gaan-partnership-aan/

Bericht op LinkedIn.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Type platform

CoolUp '24

De Uitdaging van Duurzame Innovatie in een Versnellende Wereld

Madhu Iyer, consultant bij Lean Digitale Transformatie

De technologische verandering raast voort. Ondanks Agile en low-code, worstelen we om bij te blijven met Generatief AI en de toenemende focus op duurzaamheid.

Een unieke aanpak, die Lean Thinking combineert met digitale transformatie, biedt soelaas. Dit beproefde framework versnelt innovatie en adaptatie, met oog op duurzaamheid.

In mijn lezing focus ik niet op kant-en-klare oplossingen, maar schets ik het framework en mijn vertaalslag naar de praktijk. Ik deel wat wel en niet werkte. Het framework is aanpasbaar – de juiste toepassing hangt volledig af van uw eigen context.

Toewijding, consistentie en emotionele veerkracht zijn cruciaal. In mijn lezing deel ik diverse ervaringen – successen en mislukkingen – om waardevolle lessen te trekken en met vertrouwen te navigeren in het veranderende bedrijfslandschap, met focus op duurzaamheid.

CoolUp '24

Dagelijks deployen een utopie? Nee hoor!

Ruud Rademaker, Software Architect bij PGGM

CoolProfs zegt “Er zijn tal van redenen te noemen om je software development lifecycle (SDLC) te verbeteren. Wat je doel ook is, de CoolProfs SDLC-Suite biedt alle tools om dit voor OutSystems low-code omgevingen werkelijkheid te maken. Met onze SDLC-Suite maak je de low-code belofte waar.

Maakt CoolProfs die belofte waar? Een kritische klant vertelt.

CoolUp '24

Domain Driven Architecture, een noodzaak?

Edwin Muijen, Principal Consultant CoolProfs en PO Cool Model

Domain Driven Design is niet nieuw, maar wordt steeds relevanter. Kleinere, bedrijfsonderdeel-specifieke apps zijn overzichtelijker, sneller aan te passen en onafhankelijk van andere apps en hun ontwikkelteams.

Monilithische applicaties uit het verleden kunnen misschien beter worden opgedeeld in kleine, herbruikbare delen.

Edwin Muijen vertelt waarom Domain Driven Architecture van belang is, nu en in de toekomst.

CoolUp '24

Tekenen met AI

Heb je zin om eens met jouw creatieve kant aan de slag te gaan? Grijp nu hier de kans om samen met Jan Loos tekeningen tot leven te laten komen door middel van AI.
Let op: voor deze workshop zijn beperkt plaatsen beschikbaar.

CoolUp '24

Op eigen benen staan, bouw je eigen OutSystems team.

Christa Roseboom, HR manager en mede-eigenaar Sogyo
Imelda Duivenvoorden, HR manager en MT-lid CoolProfs

Sogyo en CoolProfs geven tips en pitfalls over het samenstellen (en behouden) van je eigen OutSystems team. Samen helpen we je bij het werven van geschikte kandidaten en het vormgeven van een traineeprogramma. Uiteraard met de nodige begeleiding vanuit onze kant.

Samen zorgen we voor een instroom van goed opgeleide startende OutSystems-engineers die in vaste dienst kunnen treden. Ons plan is op basis van maatwerk en Best Practices. Zo heb je binnen de kortste keren ervaren OutSystems specialisten in dienst.

CoolUp '24

AI en UX voor OutSystems

Menno Cramer, Head of Solution Delivery & Experience bij OutSystems

UX/UI tovert apps om tot iets leuks en gebruiksvriendelijks, en met AI wordt het alleen maar beter – denk aan slimme personalisatie en bliksemsnel reageren. Met platforms zoals OutSystems kunnen we die dromen waarmaken en supercoole, slimme apps bouwen die precies doen wat gebruikers willen.

Dus, ontwerpers, omarm AI in jullie werk en wees niet bang – jullie creatieve magie en banen zijn veiliger dan ooit. En hey, vergeet niet: houd het simpel, test vaak, en luister altijd naar wat de gebruiker echt wil!

CoolUp '24

Road to ODC

Jeroen Bezemer, CTO bij CoolProfs
Arjan Waardenburg, Solution Architect bij OutSystems

Als OutSystems enthousiast zit je met een berg vragen. Je wilt zo snel mogelijk starten met ODC maar waar begin je en hoe zorg je voor een zo frictieloos mogelijke transitie van je huidige applicaties?

CoolProfs en OutSystems hebben een ijzersterke roadmap voor je uitgestippeld, met de stappen die je tussen nu en 2029 kunt doen. Daarbij wordt rekening gehouden met zowel de techniek als de mensen.