Persbericht Rugby Nederland

Partnership met CoolProfs

Rugby Nederland is voor vier jaar een partnership aangegaan met CoolProfs. De OutSystems implementatie partner uit Roelofarendsveen wordt zichtbaar op de kleding van de scheidsrechters. Tijdens de interlands van de Oranjeheren en -dames, op zaterdag 11 februari jl., tekenden bondsvoorzitter Roderick Bolle en CEO Camilla Ramberg de overeenkomst tussen beide partijen.

Photos by Gerard Spaans Sportsphotography

RESPECT, KAMERAADSCHAP EN DISCIPLINE
CoolProfs is enthousiast over de samenwerking en de mogelijkheid om alle rugbyscheidsrechters in Nederland te sponsoren. ,,Rugby gaat over kameraadschap, respect en discipline. Waarden die ons aan het hart liggen. In onze IT-projecten streven we naar hetzelfde. De discipline in het leveren van kwaliteit van de software die we maken met respect voor onze klant en andere externe partners. Onze consultants streven elke dag naar passie, plezier en betrokkenheid’’, laat Ramsberg weten. ,,Een scheidsrechter is eerlijk, hard en respectvol. Hij of zij doet de taak met passie. Wij zien de scheidsrechter als de coolste professional op het veld en daarom zijn we enthousiast om Rugby Nederland de komende jaren te sponsoren en te helpen de sport te laten groeien en professionaliseren, net zoals we dat bij CoolProfs doen.”

Hoofdscheidsrechter Michael Assman is ook, als vanzelfsprekend, blij met het partnership. Tijdens de dag van de scheidsrechters bij Rugby Club Delft is er voor het eerst gesproken over een mogelijke samenwerking. Met veel enthousiasme werd hierop gereageerd en is deze mogelijkheid met het management van Coolprofs besproken. Dit heeft uiteindelijk geleid tot deze mooie overeenkomst voor de komende vier jaar.

ZICHTBAARHEID
Elke week worden er ruim 250 wedstrijden geleid door indeelbare- en clubscheidsrechters bij de bijna 100 rugbyclubs in Nederland. Alle scheidsrechters zullen nu zichtbaar worden als een team met dezelfde uitstraling. Het shirt wat ze zullen dragen geeft een gevoel van verbinding. De kernwaarden van de rugbysport zullen zichtbaar zijn op de kleiding van de scheidsrechters. Met het respect dat al heel sterk in onze sport verweven zit zetten we samen een stap in de verdere ontwikkeling en zichtbaarheid van scheidsrechters.

Persbericht gepubliceerd op website Rugby Nederland:
https://rugby.nl/coolprofs-en-rugby-nederland-gaan-partnership-aan/

Bericht op LinkedIn.

CoolUp '24

Lean leadership gecombineerd met het ESG framework

Madhu Iyer, consultant bij Lean Digitale Transformatie

Duurzame bedrijfsvoering is een breed begrip. Zorg voor je
medewerkers, aandeelhouders, klanten en het klimaat.

Lean thinking en ‘Servant Leadership’ past hierbij. Maar hier stopt het niet.

In de media leest je nu veel over ESG: Environmental, Social en Governance: Hoe kunnen organisaties risico’s en mogelijkheden managen die te maken hebben met het milieu, klimaatverandering, SROI en governance naast de focus op winstmaximalisatie en blije
aandeelhouders.

CoolUp '24

Shift Left, wat zijn de nadelen?

Ruud Rademaker, Software Architect bij PGGM
Huh, nadelen? Bedoel je niet voordelen? Nou ja, dit is het eerlijke verhaal. Ruud Rademaker vertelt over hun reis naar ‘een voorspelbaar softwareontwikkelingsproces’. Dagelijks deployen is bij het eerste team een feit en meer teams gaan volgen! Maar is alles nou beter, of zijn er ook nadelen?

CoolUp '24

Toekomstbestendige architectuur en het belang hiervan

CoolProfs
Hoe houd je grip op het applicatielandschap? Veelal worden architectuurplaten gemaakt om inzicht te krijgen. Door tijdsdruk worden deze platen vaak maar mondjesmaat bijgewerkt. Zijn er manieren om de architectuurplaten wel up-to-date te houden? Hoe belangrijk is een goede architectuur? Wat is een toekomstbestendige architectuur en hoe zorg je hiervoor?

CoolUp '24

Tekenen met AI

Jan Loos

Heb je zin om eens met jouw creatieve kant aan de slag te gaan? Grijp nu hier de kans om samen met Jan Loos tekeningen tot leven te laten komen door middel van AI.
Let op: voor deze workshop zijn beperkt plaatsen beschikbaar.

CoolUp '24

Op eigen benen staan

Sogyo

We horen het vaak: “Wij zijn erg blij met jullie als partner, maar we moeten toch op eigen benen verder kunnen.” Dat begrijpen we heel goed. Onze aanpak is hierop gericht: Voordoen; Meedoen en Zelf Doen. Samen met Sogyo hebben wij een kant en klaar opleidingsprogramma voor nieuw OutSystems talent. Via een detavaste constructie en met hulp van de Cool Academy heb je binnen de kortste keren ervaren OutSystems specialisten in dienst.

CoolUp '24

AI en UX voor OutSystems

Menno Cramer, Head of Solution Delivery & Experience bij OutSystems

UX/UI tovert apps om tot iets leuks en gebruiksvriendelijks, en met AI wordt het alleen maar beter – denk aan slimme personalisatie en bliksemsnel reageren. Met platforms zoals OutSystems kunnen we die dromen waarmaken en supercoole, slimme apps bouwen die precies doen wat gebruikers willen.

Dus, ontwerpers, omarm AI in jullie werk en wees niet bang – jullie creatieve magie en banen zijn veiliger dan ooit. En hey, vergeet niet: houd het simpel, test vaak, en luister altijd naar wat de gebruiker echt wil!

CoolUp '24

Road to ODC

Jeroen Bezemer, CTO bij CoolProfs

Als OutSystems enthousiast zit je met een berg vragen. Je wilt zo snel mogelijk starten met ODC maar waar begin je en hoe zorg je voor een zo frictieloos mogelijke transitie van je huidige applicaties. CoolProfs heeft een ijzersterk pad voor je uitgestippeld. Onze boodschap: Start er morgen mee!