Eline Broekmans aan de slag als OutSystems consultant

Definitief aan boord

We hebben een nieuwe speler toegevoegd aan ons team OutSystems consultants. Eline Broekmans (29) heeft het CoolProfs onboarding traject doorlopen en is inmiddels aan de slag bij ons team bij a.s.r. verzekeringen.

Eline volgde een Bachelor en Master opleiding in sport- en bewegingswetenschappen en liep stage bij een revalidatiecentrum waar ze kennis maakte met e-health en smartlab. Ze besloot zich verder te verdiepen en ontwikkelen in technologische innovatie. Ze volgde bij Sogyo een Software Engineering traineeship voordat ze bij CoolProfs als consultant aan de slag ging.

Eline heeft een jaar OutSystems traineeship gevolgd en trad onlangs bij CoolProfs in vaste dienst. Inmiddels is ze naar volle tevredenheid aan het werk bij het OutSystems team van CoolProfs bij a.s.r. en reisde vorige maand mee af naar het OutSystems developers-congres ONE in Lissabon.

‘Iedere dag ga ik met plezier naar mijn werk. Ik kan nu zeker zeggen dat ik blij ben dat ik mij heb laten omscholen vanuit mijn achtergrond in de sport. Ik ben benieuwd wat me de komende jaren nog allemaal te wachten staat’, aldus Eline.

Camilla Ramberg, CEO van CoolProfs, is verheugd met het nieuwe teamlid. ‘Ik word zo blij van al die frisse gezichten die bij ons komen werken en de vernieuwende inzichten die ze met zich meebrengen. Ik ben ook trots dat we weer een dame in IT hebben aangenomen. Eline wil veel leren en pikt nieuwe informatie snel op. Ze kan kritisch en buiten gebaande paden denken en is dus perfect op haar plek bij CoolProfs!’

CoolUp '24

Lean leadership gecombineerd met het ESG framework

Madhu Iyer, consultant bij Lean Digitale Transformatie

Duurzame bedrijfsvoering is een breed begrip. Zorg voor je
medewerkers, aandeelhouders, klanten en het klimaat.

Lean thinking en ‘Servant Leadership’ past hierbij. Maar hier stopt het niet.

In de media leest je nu veel over ESG: Environmental, Social en Governance: Hoe kunnen organisaties risico’s en mogelijkheden managen die te maken hebben met het milieu, klimaatverandering, SROI en governance naast de focus op winstmaximalisatie en blije
aandeelhouders.

CoolUp '24

Shift Left, wat zijn de nadelen?

Ruud Rademaker, Software Architect bij PGGM
Huh, nadelen? Bedoel je niet voordelen? Nou ja, dit is het eerlijke verhaal. Ruud Rademaker vertelt over hun reis naar ‘een voorspelbaar softwareontwikkelingsproces’. Dagelijks deployen is bij het eerste team een feit en meer teams gaan volgen! Maar is alles nou beter, of zijn er ook nadelen?

CoolUp '24

Toekomstbestendige architectuur en het belang hiervan

CoolProfs
Hoe houd je grip op het applicatielandschap? Veelal worden architectuurplaten gemaakt om inzicht te krijgen. Door tijdsdruk worden deze platen vaak maar mondjesmaat bijgewerkt. Zijn er manieren om de architectuurplaten wel up-to-date te houden? Hoe belangrijk is een goede architectuur? Wat is een toekomstbestendige architectuur en hoe zorg je hiervoor?

CoolUp '24

Tekenen met AI

Jan Loos

Heb je zin om eens met jouw creatieve kant aan de slag te gaan? Grijp nu hier de kans om samen met Jan Loos tekeningen tot leven te laten komen door middel van AI.
Let op: voor deze workshop zijn beperkt plaatsen beschikbaar.

CoolUp '24

Op eigen benen staan

Sogyo

We horen het vaak: “Wij zijn erg blij met jullie als partner, maar we moeten toch op eigen benen verder kunnen.” Dat begrijpen we heel goed. Onze aanpak is hierop gericht: Voordoen; Meedoen en Zelf Doen. Samen met Sogyo hebben wij een kant en klaar opleidingsprogramma voor nieuw OutSystems talent. Via een detavaste constructie en met hulp van de Cool Academy heb je binnen de kortste keren ervaren OutSystems specialisten in dienst.

CoolUp '24

AI en UX voor OutSystems

Menno Cramer, Head of Solution Delivery & Experience bij OutSystems

UX/UI tovert apps om tot iets leuks en gebruiksvriendelijks, en met AI wordt het alleen maar beter – denk aan slimme personalisatie en bliksemsnel reageren. Met platforms zoals OutSystems kunnen we die dromen waarmaken en supercoole, slimme apps bouwen die precies doen wat gebruikers willen.

Dus, ontwerpers, omarm AI in jullie werk en wees niet bang – jullie creatieve magie en banen zijn veiliger dan ooit. En hey, vergeet niet: houd het simpel, test vaak, en luister altijd naar wat de gebruiker echt wil!

CoolUp '24

Road to ODC

Jeroen Bezemer, CTO bij CoolProfs

Als OutSystems enthousiast zit je met een berg vragen. Je wilt zo snel mogelijk starten met ODC maar waar begin je en hoe zorg je voor een zo frictieloos mogelijke transitie van je huidige applicaties. CoolProfs heeft een ijzersterk pad voor je uitgestippeld. Onze boodschap: Start er morgen mee!