CoolProfs zoekt OutSystems developers

Onbegrensde ontwikkelmogelijkheden

Wil jij werken bij een ambitieuze IT-organisatie met onbegrensde ontwikkelmogelijkheden? Dan voel jij je thuis bij CoolProfs, de meest gespecialiseerde OutSystems-partner van Nederland. Onze klanten staan te springen om jouw inzet als low-code developer omdat jij een creatief en betrouwbaar adviseur bent. Mis deze kans van je leven niet en kom praten op onze inspirerende nieuwe locatie Tech Campus ‘De School’ in Roelofarendsveen.

Dit doet een OutSystems Developer bij CoolProfs

Van daily standup tot ontwikkelen, testen, refinement en presentatie van jullie product, als OutSystems Developer ben je een onmisbaar lid van het scrumteam. Naast het ontwikkelen van applicaties zijn overleggen en adviseren belangrijke onderdelen van je werk. Je bent namelijk naast developer vooral consultant. Je werkt op locatie bij onze klanten. Dat zijn niet de eerste de beste; denk aan organisaties als Stedin, a.s.r., Samskip en PGGM. Dankzij jouw inzet worden doelen op tijd gehaald en beloftes nagekomen. Met het low-code ontwikkelplatform OutSystems bouw je essentiële bedrijfssoftware die voldoet aan de vraag van de klant en onze hoge kwaliteitsstandaard. Dit betekent dat je:

 • Alle ins and outs van OutSystems leert kennen. Nog niet bekend met OutSystems? Wij stomen je binnen no-time klaar. Al wel ervaring met OutSystems? Bij ons ben je nooit uitgegroeid. Je volgt trainingen en haalt de daarbij horende certificaten. Word jij onze volgende OutSystems MVP?
 • Wanneer dat nodig is extensies en functionaliteiten op OutSystems schrijft met .Net, Java, C, C++, of C#.
 • Je eigen werk en dat van je collega’s test op functionaliteit maar ook kwaliteit, compliance en security (CoolProfs is ISO27001 gecertificeerd).
 • Communiceert met collega’s over wat je doet en wat jou het beste lijkt voor de klant.

De eerste periode werk je bij ons op kantoor in Roelofarendsveen. Daar maken we kennis met elkaar en kun je eventueel OutSystems trainingen volgen. Daarna ga je al snel aan het werk in een scrumteam bij een van onze klanten.

Hoe is het om bij CoolProfs te werken?

CoolProfs houdt kantoor in de gloednieuwe bruisende woon-, leer- en werklocatie Tech Campus ‘De School’, middenin de gemeenschap van Roelofarendsveen. Onze 90 CoolProffers zijn echter vooral op locatie bij onze klanten. Die zien ons graag komen omdat we als oudste OutSystems-partner van Nederland (sinds 2009) de meeste expertise hebben van dit low-code ontwikkelplatform. Wij hebben het antwoord op elk OutSystems-vraagstuk en werken samen met onze klanten aan het vormgeven van hun ultieme, toekomstbestendige IT-landschap.

Een persoonlijke benadering vinden wij belangrijk, zowel naar collega’s als klanten. We zijn geïnteresseerd en betrokken bij elkaar. Veel van onze medewerkers zijn honkvast omdat ze zich bij CoolProfs thuis voelen en de ruimte krijgen zichzelf te zijn en te groeien. We werken gestructureerd. Daarnaast is creativiteit belangrijk omdat we buiten gebaande paden denken. Plezier is een van onze kernwaarden en successen vieren we samen met gezellige meetings en uitjes. We spreken onze waardering uit naar elkaar. Dat doen onze klanten trouwens ook. ‘Er is niets zo mooi als iemand enthousiast zien over iets wat jij hebt neergezet’, zegt jouw toekomstige collega Sander Katier.

Dit vragen we van jou

Als OutSystems developer weet je welke vragen je moet stellen om erachter te komen wat je klant nodig heeft. Je komt met slimme oplossingen waar anderen misschien nog niet aan hadden gedacht. Je team kan op je rekenen omdat je doet wat je zegt en zegt wat je doet. Verder beschik je over:

 • Werkervaring als low-code developer of anders als .Net, Java, C, C++, of C# developer.
 • Een afgeronde IT-opleiding.
 • Ervaring met Agile en scrum.
 • Rijbewijs B.

Dit kun je van ons verwachten

Als OutSystems developer sta je fulltime klaar voor onze klanten (32-40 uur per week). Je werkt afwisselend bij de klant op locatie, vanaf je thuiswerkplek en op ons kantoor in Roelofarendsveen, met name voor overleg en gezelligheid. Verder bieden wij jou:

 • inspirerende werkomgevingen,
 • gewaardeerde collega’s,
 • een doorlopend persoonlijk opleidingsplan,
 • onbegrensde doorgroei- en ontwikkelmogelijkheden,
 • een leaseauto of mobiliteitsbudget,
 • laptop en smartphone van de zaak,
 • en nog aan aantal interessante secundaire arbeidsvoorwaarden.

We willen je ontmoeten

Herken jij je in deze vacature van OutSystems Developer? Dan willen wij je graag ontmoeten. Stuur je cv naar Imelda Duivenvoorden. Heb je inhoudelijke vragen over deze vacature of functie? Bel dan naar Imelda op 071-3311623.

We sturen binnen 2 weken na ontvangst van je sollicitatie een reactie per e-mail. Als de interesse wederzijds is, nodigen we je uit voor een eerste gesprek met Imelda en COO Ton Koot bij ons op kantoor. Daarna volgt er een tweede gesprek met twee collega-developers. Onderdeel daarvan is een OutSystems assessment. Daarna volgt een afsluitend gesprek met onze CEO Camilla Ramberg en kunnen we je hopelijk een aanbod doen.

Zien we je snel?
Ik solliciteer nu!

 
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature of het gebruik van deze tekst zonder toestemming worden niet op prijs gesteld.
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Type platform

CoolUp '24

De Uitdaging van Duurzame Innovatie in een Versnellende Wereld

Madhu Iyer, consultant bij Lean Digitale Transformatie

De technologische verandering raast voort. Ondanks Agile en low-code, worstelen we om bij te blijven met Generatief AI en de toenemende focus op duurzaamheid.

Een unieke aanpak, die Lean Thinking combineert met digitale transformatie, biedt soelaas. Dit beproefde framework versnelt innovatie en adaptatie, met oog op duurzaamheid.

In mijn lezing focus ik niet op kant-en-klare oplossingen, maar schets ik het framework en mijn vertaalslag naar de praktijk. Ik deel wat wel en niet werkte. Het framework is aanpasbaar – de juiste toepassing hangt volledig af van uw eigen context.

Toewijding, consistentie en emotionele veerkracht zijn cruciaal. In mijn lezing deel ik diverse ervaringen – successen en mislukkingen – om waardevolle lessen te trekken en met vertrouwen te navigeren in het veranderende bedrijfslandschap, met focus op duurzaamheid.

CoolUp '24

Dagelijks deployen een utopie? Nee hoor!

Ruud Rademaker, Software Architect bij PGGM

CoolProfs zegt “Er zijn tal van redenen te noemen om je software development lifecycle (SDLC) te verbeteren. Wat je doel ook is, de CoolProfs SDLC-Suite biedt alle tools om dit voor OutSystems low-code omgevingen werkelijkheid te maken. Met onze SDLC-Suite maak je de low-code belofte waar.

Maakt CoolProfs die belofte waar? Een kritische klant vertelt.

CoolUp '24

Domain Driven Architecture, een noodzaak?

Edwin Muijen, Principal Consultant CoolProfs en PO Cool Model

Domain Driven Design is niet nieuw, maar wordt steeds relevanter. Kleinere, bedrijfsonderdeel-specifieke apps zijn overzichtelijker, sneller aan te passen en onafhankelijk van andere apps en hun ontwikkelteams.

Monilithische applicaties uit het verleden kunnen misschien beter worden opgedeeld in kleine, herbruikbare delen.

Edwin Muijen vertelt waarom Domain Driven Architecture van belang is, nu en in de toekomst.

CoolUp '24

Tekenen met AI

Heb je zin om eens met jouw creatieve kant aan de slag te gaan? Grijp nu hier de kans om samen met Jan Loos tekeningen tot leven te laten komen door middel van AI.
Let op: voor deze workshop zijn beperkt plaatsen beschikbaar.

CoolUp '24

Op eigen benen staan, bouw je eigen OutSystems team.

Christa Roseboom, HR manager en mede-eigenaar Sogyo
Imelda Duivenvoorden, HR manager en MT-lid CoolProfs

Sogyo en CoolProfs geven tips en pitfalls over het samenstellen (en behouden) van je eigen OutSystems team. Samen helpen we je bij het werven van geschikte kandidaten en het vormgeven van een traineeprogramma. Uiteraard met de nodige begeleiding vanuit onze kant.

Samen zorgen we voor een instroom van goed opgeleide startende OutSystems-engineers die in vaste dienst kunnen treden. Ons plan is op basis van maatwerk en Best Practices. Zo heb je binnen de kortste keren ervaren OutSystems specialisten in dienst.

CoolUp '24

AI en UX voor OutSystems

Menno Cramer, Head of Solution Delivery & Experience bij OutSystems

UX/UI tovert apps om tot iets leuks en gebruiksvriendelijks, en met AI wordt het alleen maar beter – denk aan slimme personalisatie en bliksemsnel reageren. Met platforms zoals OutSystems kunnen we die dromen waarmaken en supercoole, slimme apps bouwen die precies doen wat gebruikers willen.

Dus, ontwerpers, omarm AI in jullie werk en wees niet bang – jullie creatieve magie en banen zijn veiliger dan ooit. En hey, vergeet niet: houd het simpel, test vaak, en luister altijd naar wat de gebruiker echt wil!

CoolUp '24

Road to ODC

Jeroen Bezemer, CTO bij CoolProfs
Arjan Waardenburg, Solution Architect bij OutSystems

Als OutSystems enthousiast zit je met een berg vragen. Je wilt zo snel mogelijk starten met ODC maar waar begin je en hoe zorg je voor een zo frictieloos mogelijke transitie van je huidige applicaties?

CoolProfs en OutSystems hebben een ijzersterke roadmap voor je uitgestippeld, met de stappen die je tussen nu en 2029 kunt doen. Daarbij wordt rekening gehouden met zowel de techniek als de mensen.